Αναγνώστες

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

☑5 μυστικά για να αφαιρέσεις αποτελεσματικά το μακιγιάζ σου ♥



Αν υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας ομορφιάς που πρέπει όλες να ακολουθούμε, αυτός είναι να αφαιρούμε κάθε ίχνος make up πριν κοιμηθούμε. Μπορεί, βέβαια, οι περισσότερες από εμάς να περιποιούμαστε το πρόσωπό μας πριν πέσουμε για ύπνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το κάνουμε σωστά. Φαντάσου πως αν δεν αφαιρέσει το μακιγιάζ σου σωστά, τότε το πιο πιθανό είναι να προκαλέσεις μεγαλύτερο πρόβλημα στην επιδερμίδα σου από το αν δεν ξεβαφόσουν καθόλου.

Πάμε να δούμε τα 5 Μυστικά για να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά το μακιγιάζ μας 
1.  Δεν αρκεί μόνο ένα μαντηλάκι καθαρισμού για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ.          Πρέπει οπωσδήποτε να το πλύνεις και με σαπούνι. Ο λόγος;  Την ώρα που αφαιρείς το μακιγιάζ με το μαντηλάκι, η μεγαλύτερη ποσότητα του make up μεταφέρεται στην επιφάνεια του προσώπου σου. Οπότε ουσιαστικά τα ίχνη μακιγιάζ μένουν στο πρόσωπό σου, ακόμη κι αν έχεις χρησιμοποιήσει το καλύτερο ντεμακιγιάζ της αγοράς.
2.Φρόντισε να πλύνεις δύο φορές το πρόσωπό σου.
 Ίσως σου ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι πρέπει. Την πρώτη φορά πλένεις το πρόσωπό σου με σαπούνι, ώστε να φύγει εντελώς το foundation και τη δεύτερη φορά κάνεις απαλό μασάζ μ” αυτό, ώστε να αυξηθεί η ροή του δέρματος και να οξυγονωθεί σωστά η επιδερμίδα σου.
3.  Ξεκίνησε με τα χείλη σου.
 Η αφαίρεση του μακιγιάζ θα πρέπει να γίνεται σταδιακά και το καλύτερο σημείο για ξεκινήσεις  είναι τα χείλη σου. Είτε, λοιπόν, πρόκειται για ένα έντονο χρώμα ή για ένα πιο απαλό, πρέπει οπωσδήποτε να το αφαιρέσεις πρώτα με μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια να κάνεις ένα απαλό scrub (με ζάχαρη και βαζελίνη),ώστε να αφαιρεθεί κάθε ίχνος από το προϊόν.
4.  Δεν τρίβουμε,  δεν πιέζουμε και δεν κάνουμε γρήγορες κινήσεις, όταν αφαιρούμε το μακιγιάζ από τα μάτια μαςΠοτέ! 
Προτίμησε απαλές κινήσεις και πάντα ταμποναριστά. Τέλος, μην ξεχάσεις την κρέμα ματιών, η οποία για να δράσει σωστά, θα πρέπει να μην υπάρχει κανένα υπόλειμμα μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών σου.
5. Ο ατμός είναι φίλος σου! 
Αν θέλεις να πας ένα βήμα παραπάνω τον καθαρισμό του προσώπου σου, τότε δύο φορές την εβδομάδα κάνε beaute με ατμό. Ο ατμός θα ανοίξει τους πόρους σου και να σε βοηθήσει να διώξεις και το πιο μικρό –καλά κρυμμένο- ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό σου!



Εσείς έχετε κάνει κάτι απο αυτά?? 


Φιλάκιαα ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥