Αναγνώστες

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

💋Τα top καλύτερα προϊόντα για να πείτε ΑΝΤΊΟ στην κυτταρίτιδα 💋

Κυτταρίτιδα. Ενα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, που δεν κάνει διακρίσεις, αντιθέτως χτυπάει την πόρτα κάθε γυναίκας, ανεξάρτητα από την ηλικία και το βάρος, αφού μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και σε αδύνατες σιλουέτες.
Τι είναι στην πραγματικότητα αυτή η «όψη πορτοκαλιού» που μας απασχολεί κάθε χρόνο, λίγο πριν το καλοκαίρι;
Πρόκειται για την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό, η οποία συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό, που οδηγεί στις «ρυτίδες» αυτές.
Οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες αποτελούν τα βασικά σημεία, που παρουσιάζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο έχει περισσότερο αντίκτυπο στην ψυχολογία μιας γυναίκας, παρά στην υγεία της.
Η κυτταρίτιδα συνδέεται με αιτίες, όπως μια διατροφή που είναι φτωχή σε νερό και πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά, υδατάνθρακες και άλλα στοιχεία που προκαλούν αφυδάτωση στον οργανισμό ή η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα, οι ορμονικοί παράγοντες, οι διαταραχές αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.

Aromatic Sculpting Concentrate -Shiseido
Πλούσια κρέμα με αναζωογονητικό, δροσερό άρωμα που απορροφάται άμεσα σμιλεύοντας το σώμα και μειώνοντας ορατά την κυτταρίτιδα με συνεχή χρήση. Με καφεΐνη, έλαιο γκρέιπφρουτ και άλλα ισχυρά συστατικά, η ομορφιά έρχεται συσκευασμένη σε μορφή αρωματικής κρέμας. Εφαρμόστε σε οποιαδήποτε προβληματική περιοχή, απλώνοντας αρκετή ποσότητα από το προϊόν στο δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Οταν η κρέμα απορροφηθεί και αισθανθείτε την περιοχή βαριά, η διαδικασία της εφαρμογής έχει ολοκληρωθεί. 
shiseido.gr
shiseido.gr
Celluli Eraser -Biotherm
Ενα προϊόν νέας γενιάς κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, με την πρώτη σύνθεση κατά της επανεμφάνισης με ορατά αποτελέσματα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού που διαρκούν για 1 μήνα, μετά από ένα μήνα καθημερινής εφαρμογής. Με βασικό ενεργό συστατικό το εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών, που σε συνδυασμό με την αγνή καφεΐνη, ενισχύει τη διάσπαση του λίπους.
biotherm.com
biotherm.com
Ορός Κατά της Κυτταρίτιδας Cellu Destock Serum Flash -Vichy
Ο ορός κατά της κυτταρίτιδας Cellu Destock Serum Flash καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε 14 ημέρες, χαρίζοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα και έχοντας άμεση δράση. Η σιλουέτα είναι πιο βελτιωμένη, αρκεί να εφαρμόζετε το προϊόν δύο φορές την ημέρα. Δεν αφήνει αίσθημα λιπαρότητας.
vichy.gr
vichy.gr

Rose Pepper Ενισχυμένος Ορός Αναδιαμόρφωσης -Apivita
Ο oρός Rose Pepper της Apivita έχει θερμαντική δράση χάρη στο εκχύλισμα κόκκινου πιπεριού. Ο συνδυασμός με τριαντάφυλλο, μαύρο πιπέρι και 12 ακόμη πολύτιμα αιθέρια έλαια βοηθά στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και τη λιπόλυση, τονώνει την μικροκυκλοφορία, συσφίγγει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αποτοξινώνει και έχει αποσυμφορητική, αναπλαστική, ενυδατική, μαλακτική και αντιγηραντική δράση.
apivita.com

























Μπορείτε επίσης να με βρείτε εδω:
✔Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στο instagram @queen_.katee    





Φιλιά πολλά,
Κατερίνα 💘

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥