Αναγνώστες

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Πως να βάλετε το eyeliner σωστά (με διαφορετικούς τρόπους)/Katerinaki opws panta ^-^

                                                                                                                                                                                               


Καλησπέρα  κορίτσια.. Ένα πόστ το πώς μπορούμε να βάλουμε με διάφορους τρόπους eyeliner..
Σίγουρα πολλές απο εμάς δεν έχουν καταφέρει να βάλουν ακόμα eyeliner...
Το eyeliner δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε με το χρώμα και να κάνετε εντύπωση, αλλά και το καλύτερο προϊόν μακιγιάζ για να διορθώσετε το σχήμα των ματιών σας.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πώς να βάλετε το eyeliner είτε είστε πρωτάρα, είτε το έχετε το θέμα με το μακιγιάζ.


Η γραμμή στο πάνω βλέφαρο
Το πιο βασικό βήμα για εσάς που ξεκινάτε την πρώτη σας απόπειρα με το eyeliner είναι η γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Απλώστε ένα μολύβι με κρεμώδη υφή από την εσωτερική γωνία του ματιού σας προς τα έξω. Κλείστε το μάτι σας και τραβήξτε ελαφρά προς τα πάνω το καπάκι για να τραβήξετε τη γραμμή. Μάλιστα αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές βάλτε μολύβι και ανάμεσά τους. Για να σβήσετε τη γραμμή και να μην είναι πολύ έντονη χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα ή ένα πινέλο με κοφτή μύτη.


Πώς να δείχνετε ξεκούραστη
Όταν φαίνεστε σαν να έχετε κοιμηθεί μόνο 20 λεπτά το πιο παλιό κόλπο είναι να απλώσετε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σας ένα μπεζ eyeliner. Έτσι θα φωτίσει το βλέμμα σας και θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα. 

Χρωματιστό μολύβι για τα μάτια
Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση τότε επιλέξτε ένα eyeliner που δε θα είναι το κλασικό μαύρο. Τολμήστε να βάλετε ένα φωτεινό χρώμα στο κάτω βλέφαρό σας και στο καπάκι του ματιού σας βάλτε μία σκιά στην ίδια απόχρωση με το eyeliner. Ισορροπήστε το πολύ χρώμα με ένα μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρό σας και με πολύ μάσκαρα.
eyeliner-04.jpg
Eyeliner και στο εσωτερικό πάνω βλέφαρο
Για να δημιουργήσετε έντονο βλέμμα απλώστε μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου σας. Μετά απλώστε το μολύβι και πάνω από τις βλεφαρίδες σας, τραβώντας ελαφρώς το καπάκι προς τα πάνω και κοιτώντας μπροστά από έναν καθρέφτη προς τα κάτω.

eyeliner-06.jpg
Μεγαλώστε τα μάτια σας
Για να αποκτήσετε το κλασικό μάτι της γάτας απλώστε το eyeliner με ένα πινέλο με γωνιακή μύτη από την εσωτερική γωνία προς τα έξω, ανεβάζοντας όμως τη γραμμή κατά 45 μοίρες πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Καλό θα είναι να κάνετε η γραμμή με μια σκιά στην αρχή και μετά να περάσετε από πάνω το eyeliner.

eyeliner-09.jpg
Γατίσιο βλέμμα εις διπλούν
Αυτό κορίτσια είναι για πολύ εκπαιδευμένες. Αφού τραβήξετε τη γραμμή στο πάνω βλέφαρό σας, όπως σας είπαμε πιο πάνω, κάντε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο, χρησιμοποιώντας ένα κρεμώδες eyeliner.


Αυτά ήταν ... Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά με αυτό το πόστ... 
Μπορείτε να βάλετε eyeliner?? 
Εγώ τα ψιλοκαταφέρνω.. 

Μπορείτε επείσης να με βρείτε και : 
Email: Basikakalispera2011@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥