Αναγνώστες

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Πώς να καθαρίσεις σωστά τη βούρτσα για τα μαλλιά σου ♥

                   

Καλησπέρα...Πάμε να ξεκινήσουμε με το:


Πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει η βούρτσα των μαλλιών σου;
Η απάντηση είναι πολλά χρόνια! Με το σωστό καθαρισμό της μία στο τόσο (ή καλύτερα μία φορά την εβδομάδα) μπορείς να κάνεις τη βούρτσα σου να αντέξει για πάρα πολύ καιρό. Οι βούρτσες τείνουν να μαζεύουν πέρα από τρίχες, σκόνες καθώς και βρωμιές που βγαίνουν από τα προϊόντα styling που βάζεις στα μαλλιά σου.  Ενώ συνηθίζεις να αφαιρείς τις τρίχες συχνά, ξεχνάς να καθαρίζεις ολικά τις βούρτσες σου. Δες ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνεις...

Πρώτο βήμα: Πριν ξεκινήσεις το πλύσιμο της βούρτσας σου αφαίρεσε όλες τις τρίχες από αυτή.

Δεύτερο βήμα: Γέμισε το νεροχύτη σου με ζεστό νερό και ρίξε μερικές σταγόνες σαμπουάν. Βάλε μέσα τη βούρτσα σου και άφησέ την εκεί για 2-3 λεπτά.

Τρίτο βήμα: Το νερό κάνεις πιο απαλούς τους λεκέδες και τις βρωμιές που υπάρχουν πάνω της. Τώρα με ένα πανί σκούπισέ την καλά για να φύγουν και τα τελευταία υπολλείματα βρωμιάς.

Τέταρτο βήμα: Κάνε ένα τελευταίο πλύσιμο στη βούρτσα σου με χλιαρό νερό. Σκούπισέ την από κάτω και βάλ’την στην άκρη του νιπτήρα να κοιτάει προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο θα φύγει κάθε ίχνος νερού και δε θα παγιδευτεί στη βάση της βούρτσας σου.


Έξτρα tip:Αν παρατηρήσεις ότι κάποιο από τα “δοντάκια” της βούρτσας σου έχει φύγει, είναι ώρα να την πετάξεις. Είπαμε ότι έχουν πολλά χρόνια ζωής αλλά δε διαρκούν και για πάντα!



                  

Ελπίζω να σας άρεσε το πόστ,να είστε όλοι καλά... !!! 

Φιλάκια πολλά...
Κατερίνα <3 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥