Αναγνώστες

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κολάν: Πώς να συνδυαστούν σωστά και τι να αποφεύγετε ♥

γυναικείο κολάν, κολαν και πως να το συνδυασεις, γυναικεια κολάν, γυναικεια κολάν συνδυασμοι, δερματινο κολαν συνδυασμοι, μαυρο κολαν συνδυασμοιΌταν ακούμε τη λέξη «κολάν» αυτό που σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό είναι άνεση.



Το κολάν είναι ένα ρούχο που σίγουρα μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ προσφέροντας πάνω απ’όλα άνεση. Είναι ένα από τα πιο βολικά ρούχα καθώς μπορεί να φορεθεί με εκατοντάδες διαφορετικούς συνδυασμούς, ανάλογα με την περίσταση, με τις τάσεις τις μόδας και με τον σωματότυπο. Παρ’όλα αυτά, θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη μας ότι για να αναδειχθεί σωστά ένα κολάν θα πρέπει να συνδυαστεί και σωστά, ώστε να αποφύγουμε τα αντιαισθητικά αποτελέσματα και τα αρνητικά σχόλια στον δρόμο.
Πρώτα απ’όλα, θα ήθελα να τονίσω ότι για να φορέσει κάποιος ένα κολάν δεν θα πρέπει απαραίτητα να έχει και αναλογίες μοντέλου, αρκεί όπως προανέφερα να το συνδυάσει σωστά. Θα πρέπει να ακολουθήσει κάποια tips ώστε οι ατέλειες να καλύπτονται και το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει λύση για να φορέσετε ένα ρούχο ακόμη κι αν δεν διαθέτετε αναλογίες μοντέλου, αρκεί φυσικά να ξέρετε να καλύπτετε τα αδύναμα» σημεία σας.
Πώς να συνδυάσουμε τα κολάν μας; Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε ένα κολάν σε κάθε περίσταση.

Το μαύρο κολάν

Σε κάθε ντουλάπα σίγουρα υπάρχει ένα μαύρο κολάν το οποίο μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πάρα πολλούς τρόπους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα μαύρο κολάν μπορεί να φορεθεί με μακριά ριχτά πουλόβερ, σε απαλά ή έντονα χρώματα, με μακριές πλεχτές ζακέτες ιδανικές για τώρα τον χειμώνα και με ριχτές μακριές μπλούζες με διάφορα μοτίβα επάνω ή μπλούζες animal print. Μια άλλη λύση, είναι να συνδυάσουμε το μαύρο κολάν με μακριά καρό ή τζιν πουκάμισα που είναι πολύ της μόδας για πιο ροκ εμφανίσεις κι από πάνω κοντό δερμάτινο μπουφάν. Τέλος, το μαύρο κολάν μπορεί να φορεθεί με πολύ κοντά φορεματάκια, κοντές φούστες και σορτσάκια τζιν για ροκ εμφανίσεις ή πιο κλασσικά σορτσάκια για πιο κλασσικές εμφανίσεις.
Όλοι αυτοί οι συνδυασμοί είναι ιδανικοί για κάθε ώρα της ημέρας και μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδο. Όσον αφορά τα παπούτσια ιδανικά θα ήταν τα ψηλα μποτάκια ή τα μποτάκια ως τον αστράγαλο, σκέτα ή με κάποια αγγράφα και τρουκς για τις πιο ροκ εμφανίσεις, φλατ ή με χαμηλό τακουνάκι. Για τις πιο τολμηρές θα πρότεινα τα δετά ανδρόγυνα παπούτσια ή ακόμη και μοκασίνια για διαφορετικές εμφανίσεις.

Το δερμάτινο κολάν

Ένα δερμάτινο κολάν είναι κι αυτό ένα από αυτά που σίγουρα δεν λείπουν από μια ντουλάπα. Πολύ εύκολα δημιουργούνται και με αυτό διαφορετικοί συνδυασμοί ανάλογα με την περίσταση. Μπορεί επίσης να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι ιδανικό για τις μέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, αφού σίγουρα είναι πιο ζεστό από τα απλά κολάν. Ένα δερμάτινο κολάν μπορεί επίσης να φορεθεί με μακριά πουλόβερ, με πλεχτές μακριές μπλούζες πιο εφαρμοστές για κάποια βραδινή έξοδο και με μακριά πουκάμισα. Επίσης, πολύ ωραίος συνδυασμός θα ήταν σακάκι με πουκάμισο και δερμάτινο κολάν, καθώς προσφέρει άνεση για όλες τις ώρες και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα. Τέλος, δεν ξεχνάμε ότι ένα δερμάτινο κολάν δείχνει πάντα τέλειο όταν φοράμε το αγαπημένο μας δερμάτινο jacket από πάνω.
Στην περίπτωση που μιλάμε για δερμάτινο κολάν, θα πρότεινα παπούτσια με τακούνι, καθώς κάνουν τα πόδια να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα και γυμνασμένα χωρίς ατέλειες.



Πηγή: galsnguys.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥