Αναγνώστες

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

5 χρήσεις που θα σας κάνουν να λατρέψετε το αμυγδαλέλαιο^.^




Καλησπέρα κορίτσια.. Αντί να κάνω τα αγαπημένα Απριλίου είπα να κάνω πρώτα αυτό και μέτα θα κάνω τα αγαπημένα Απριλίου.. 
Πάμε να δούμε πως  μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αμυγδαλέλαιο...

1. Σαν ντεμακιγιάζ ματιών: Είναι το καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών που μπορείτε να φανταστείτε ποτέ! Αφαιρεί τα ΠΑΝΤΑ, αδιάβροχα και μη και είναι απίστευτα απαλό με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών! Έχω χρησιμοποιήσει άπειρα ντεμακιγιάζ ματιών, από πολύ ακριβά μέχρι πολύ φτηνά... Άλλα σε gel, άλλα σε μορφή νερού, άλλα διφασικά άλλα γαλακτώματα... Σας πληροφορώ, ότι ΟΠΟΙΟ και να χω χρησιμοποιήσει, όταν περνάω από πάνω αμυγδαλέλαιο, έστω και ελάχιστη μαυρίλα τη βγάζει...

2. Στις βλεφαρίδες: Κάθε βράδυ περνάω αμυγδαλέλαιο, πάλι με μια μπατονέτα πάνω από τις βλεφαρίδες μου. Τις κάνει πολύ απαλές, λαμπερές, ενώ τις δυναμώνει κιόλας με αποτέλεσμα να μην πέφτουν τόσο συχνά!

3.Σαν μάσκα μαλλιών: Το απλώνετε στα μαλλιά σας μισή με μια ώρα πριν λουστείτε, και μετά τα μαλλιά σας είναι απίστευτα ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά! Το κάνω μια φορά την εβδομάδα και έχω δει τεράστια βελτίωση!

4.Στα νύχια: Αν έχετε φθαρμένα, ξηρά, ξεφλουδιμένα νύχια, θα σας σώσει! Το περνάω κάθε βράδυ με μια μπατονέτα πάνω από τα νύχια μου και η βελτίωση είναι άμεση! Αποτέλεσμα; Πιο δυνατά, λεία, λαμπερά νύχια με πολύ βελτιωμένη όψη.

5. Στο σώμα: Κάντε απολέπιση και μετά αντί για body lotion, περάστε αμυγδαλέλαιο... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο απαλό και ενυδατωμένο θα είναι μετά το δέρμα σας!



Αυτά.. Εσείς έχετε χρησιμοποιήση το αμυγδαλέλαιο με κάποιες από αυτές τις χρήσεις?? 

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ:

Fb page: https://www.facebook.com/pages/I-love-make-up-Katerinaki/1392642117613817?fref=ts

Email: rinakaterina80@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥