Αναγνώστες

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Tip Of The Week(beauty)/Πώς να αποκτήσεις τέλειο σώμα !! #9


Όλες μας θα θέλαμε να υπήρχε το μαγικό ραβδάκι που θα μεταμόρφωνε τη σιλουέτα μας στο λεπτό. Από την στιγμή όμως που κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί, η λύση είναι μία: σωστή διατροφή και άσκηση! Η ομορφιά χρειάζεται θυσίες -πόσο μάλλον τα τέλεια πόδια που βλέπεις και ζηλεύεις στις φωτογραφίες των διάσημων σταρ.














Squat
Το squat είναι μια μέθοδος γυμναστικής που υπόσχεται -και πραγματοποιεί- άμεσα αποτελέσματα στην εκγύμναση κυρίως των μηρών και των γλουτών. Είναι δύσκολο αλλά το μόνο με τόσο γρήγορα αποτελέσματα. Συμβουλέψου τον γυμναστή σου και μπες στο πρόγραμμα όσο πιο γρήγορα μπορείς. 



















Τρέξιμο
Άρχισε σήμερα κιόλας! Μπορείς να τρέξεις διανύοντας μια μεγάλη απόσταση δίπλα στη θάλασσα, στο δάσος ή ακόμα και σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο. Σύντομα τα πόδια σου θα είναι πιο λεπτά και δυνατά από ποτέ.





















Χόρεψε
Από μπαλέτο μέχρι street dance, όλοι οι χοροί έχουν την ικανότητα να μας βοηθούν πολύ στο κάψιμο λίπους και θερμιδών. Επέλεξε τον χορό που σε εκφράζει και άρχισε μαθήματα όσο πιο γρήγορα μπορείς.


Πολύ νερό
Κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει να πίνεις πολύ νερό. Έτσι θα αποτοξινώνεσαι από τα λίπη που έχουν εισέλθει στον οργανισμό σου πολύ πιο γρήγορα.


Φόρα ψηλοτάκουνα
Και όμως! Είναι η πιο απλή λύση για λεπτά πόδια. Φυσικά, αναφερόμαστε στην εντύπωση μιας ψιλόλιγνης σιλουέτας που δημιουργούν και όχι στο κυριολεκτικό αποτέλεσμα. Ακόμα κι έτσι όμως θα ήταν οφέλιμο να τα υιοθετήσεις αφού το αληθινό αποτέλεσμα θα γινόταν ακόμα πιο γρήγορα ορατό.




☺Μπορείς να με βρείς στην σελίδα μου στο fb εδώ
☺Για να ενημερώνεσε καθημερινά με τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο instagram με όνομα Katerinaki_beauty2
☺Και τέλος μπορείς να με βρείς στο twitter με όνομα @rinakaterina80Katerinaki_beauty2)
☺My E-mail: rinakaterina80@yahoo.gr

Φιλάκια πολλά,
Κατερίναα 



Δείτε το προηγούμενο Tip Of The Week:http://beautybykaterinaki.blogspot.gr/2014/06/tip-of-weekbeauty-8.html?showComment=1403958232146#c3326927284891423307

2 σχόλια:

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥