Αναγνώστες

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

TipOfTheWeek/Δείκτης προστασίας 50 #14 ♥2014♥

muthos-ta-antiliaka-me-deikti-prostasias-50
Αντηλιακά με δείκτη προστασίας 50, τα γνωστά total sun block. Πόσο μας προστατεύουν από τον ήλιο και από τους μεγάλους κινδύνους που ελλοχεύουν... για τον καρκίνο του δέρματος.

Ερευνα του Cancer Research UK κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν και τα αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας μπορούν να μειώσουν τις επιβλαβείς επιπτώσεις από την έκθεση στον ήλιο και να επιβραδύνουν την εμφάνιση μελανώματος, δεν προσφέρουν απόλυτη προστασία. Κι αυτό γιατί η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να διεισδύσει και να καταστρέψει τα χρωστικά κύτταρα αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Η έρευνα έγινε με δοκιμές σε ποντίκια στο εργαστήριο.Τα ποντίκια που είχαν προδιάθεση για μελάνωμα και ήταν επικαλυμμένα με αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50, χρειάστηκαν περίπου 30% περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος από αυτά που δεν ήταν επικαλυμμένα. 


Μπορείς να με βρείς στην σελίδα μου στο fb εδώΓια να ενημερώνεσε καθημερινά με τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο instagram με όνομα Katerinaki_beauty2
Και τέλος μπορείς να με βρείς στο twitter με όνομα @rinakaterina80(Katerinaki_beauty2)

My E-mail: Katerinaki_kag@yahoo.gr


Γίνε μέλος στο blog μου και φτιάξε μου την μέρα!!! ☺ ♥

Φιλιά,
Κατερίνα 
ღ Εάν θές γίνε μέλος στην ομάδα μου που λέγεται Προώθηση των Beauty Blog(Katerinaki)ღ Εκεί μπορείς να γίνεις μέλος άμα είσαι beauty blogger αλλά...και όχι μόνο!!!

Σε περιμένω! 
ღ Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο Giveaway που τρέχει στην σελίδα μου στο facebook εδώ