Αναγνώστες

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Όλοι οι Φυσική τρόποι αφαίρεση του μακιγιάζ 👧

Κι όμως γίνεται! Όλοι οι φυσικοί τρόποι αφαίρεσης του μακιγιάζ
Και εσύ τώρα σκέφτεσαι: «Γιατί να το κάνω εφόσον κυκλοφορούν στο εμπόριο τόσα αντίστοιχα προϊόντα;». Οι λόγοι είναι δύο: Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξεχαστείς και θα ξεμείνεις, αλλά κυρίως, γιατί, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, παράλληλα με το ντεμακιγιάζ, έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από ένα σωρό άλλες ευεργετικές ιδιότητες, που σε άλλη περίπτωση δε θα είχες την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς.
Βασική αρχή είναι να ξεκινάς πάντα με λίγο ζεστό νερό, που μαλακώνει το μακιγιάζ και το κάνει έπειτα πιο εύκολο κατά την αφαίρεσή του. Τι εφαρμόζεις μετά;

1. Γάλα 

Το γάλα αφαιρεί το μακιγιάζ ενώ καθαρίζει ακόμα και τα βαθύτερα στρώματά του. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα φιλικό με όσες έχουν ευαίσθητα μάτια. Για έξτρα ενυδάτωση πρόσθεσε λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο.

2. Γιαούρτι 

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με το γάλα. Δροσερό αποτελεσματικό καθαριστικό πλούσιο σε τονωτικές αλλά και συσφικτικές ιδιότητες. Ωστόσο, προσοχή, γιατί δεν ενδείκνυται για την καθαριότητα του μακιγιάζ των ματιών.


 3. Με ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο είναι ένα προϊόν που έχει πολλά οφέλη, και για τη διατροφή μας, και για την υγεία μας, αλλά ακόμη και για την ομορφιά μας! Όταν λοιπόν ξεμένεις από προϊόντα ντεμακιγιάζ λίγο ελαιόλαδο από την κουζίνα σου, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση στο άψε σβήσε…
Θα χρειαστείς-
  • Ελαιόλαδο
  • 1/3 νερό
Σε ένα άδειο μπουκαλάκι βάλε το ελαιόλαδο και μετά βάλε το νερό. Κούνησε το μπουκαλάκι μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά, και κάνε το ντεμακιγιάζ με ένα βαμβάκι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στα μάτια, πάντα με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Θα αφαιρέσει ακόμα και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει λάμψη και θα τονώσει την επιδερμίδα σου.

 4. Ντεμακιγιάζ με αμύγδαλα και αγγούρι
Άλλος ένα τρόπος για να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου, και να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητα σου είναι η παρακάτω.
Θα χρειαστείς-
  • Δέκα αμύγδαλα
  • Ένα αγγούρι
Βράζεις τα αμύγδαλα και τα ξεφλουδίζεις. Στη συνέχεια βάζεις το αγγούρι στο μπλέντερ και το πολτοποιείς μέχρι να γίνει υγρό. Έπειτα άλεσε τα αμύγδαλα. Σε ένα βαζάκι βάλε και τα δύο υλικά και ανακάτεψε καλά μέχρι να γίνουν ένα. Πρόσεχε το βαζάκι να κλείνει καλά, για να το διατηρήσεις περισσότερο καιρό. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος, ο οποίος παράλληλα λειτουργεί και σαν μάσκα, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.
Είτε ξέμεινες από ντεμακιγιάζ, είτε ψάχνεις μια πιο υγιεινή λύση, είτε πολύ απλά θες κάτι πιο οικονομικό, ακολούθησε μια από τις παραπάνω συμβουλές. Μην ξεχνάς πως τα φυσικά προϊόντα είναι πιο φιλικά στην επιδερμίδα, και είναι πολύ αποτελεσματικά. Και φυσικά μην παραλείπεις ποτέ το ντεμακιγιάζ σου. Φρόντισε να το καθιερώσεις, ως μια καθημερινή συνήθεια που σου προσφέρει απαλή και όμορφη επιδερμίδα, για να μπορείς να δείχνεις όμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ!







Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στο instagram @beautybykaterinaki 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥