Αναγνώστες

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Tip Of The Week(beauty)/Διάρκεια κραγιόν #2

Πως θα κάνετε το κραγιόν σας να κρατήσει περισσότερο

Καλησπέρα κορίτσια μου... Αφού είδα ότι το προηγούμενο ποστ σας άρεσε είπα να το συνεχίσω...
Η συμβουλή της εβδομάδας είναι πώς να διαρκέσει πιό πολύ το κραγιόν μας... 

Ξεκινάμε τα βήματα (είναι απλά)

Προετοιμάστε τα χείλη σας 
Το κραγιόν αντέχει περισσότερο όταν το απλώνετε σε μια λεία επιφάνεια. Πριν το φορέσετε λοιπόν, τρίψτε απαλά με μια νωπή πετσέτα τα χείλη για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Απλώστε με το δάχτυλό σας λίγο lip balm, αφήστε το να απορροφηθεί για λίγα λεπτά κι ύστερα σκουπήστε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντηλο. Τώρα είναι έτοιμα για να «υποδεχθούν» το κραγιόν σας. 



Χρησιμοποιήστε μολύβι Το μολύβι προσθέτει ένα στρώμα χρώματος και βοηθά να ελέγξετε τη διάρκεια. Διαλέξτε ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν σας, εκτός αν το κραγιόν σας είναι πολύ σκούρο, οπότε θα διαλέξετε ένα μολύβι ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό. Εναλλακτικά, πάντως μπορείτε να διαλέξετε ένα κραγιόν ακριβώς στο χρώμα των χειλιών σας και να χρησιμοποιείτε μόνο αυτό -με όλα τα κραγιόν σας- για μεγαλύτερη οικονομία. Ζωγραφίστε πρώτα το περίγραμμα κι ύστερα γεμίστε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας, ταμπονάρετε ελαφρά τα χείλη σας κι ύστερα φορέστε το κραγιόν σας. 

Φορέστε δύο στρώσεις Μην χρησιμοποιείτε πινέλο για να απλώσετε το κραγιόν σας. Απλώστε κατευθείαν το προϊόν στα χείλη σας, ταμπονάρετε ελαφρά κι ύστερα απλώστε μια δεύτερη στρώση. 

Τελειώστε με λίγη πούδρα Αν νομίζετε ότι θα σας «στεγνώσει» τα χείλη κάνετε λάθος. Κλείστε το στόμα σας, και χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας που θα απλώσετε πάνω στα χείλη σας με ένα μεγάλο πινέλο. Το αποτέλεσμα θα είναι το κραγιόν σας να αποκτήσει μια ματ όψη αλλά και μεγάλη διάρκεια.

Είναι 4 ΑΠΛΆ βήματα,εγώ τα κάνω και πραγματικά το κραγιόν μου μένει για ώρες πάνω στα χείλη μου.. Ίσως να χρειαστεί μέσα στην μέρα(μετά από 6 με 7 ώρες) να ξανά ταμπονάρετε λίγο πούδρα στα χείλη σας!! 

Επίσης μπορείτε να με βρείτε και εδώ:
Email: rinakaterina80@yahoo.gr
Νέο *Instagram: Katerinaki_beauty2

*Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή !!!*


Φιλάκια πολλά

Κατερίνα <3 

6 σχόλια:

Εάν σου άρεσε το post γίνε μέλος και κάνε ένα share ♥